Ostosehdot

Hinnat

Kaikki hintamme on annettu euroina sisältäen arvonlisäverot (24 %).

Maksupalvelut

Checkout maksupalvelu – kuluttajalle luotettava ja turvallinen ratkaisu Eaglestorm verkkokaupassa voit maksaa kaikkien pankkien maksupainikkeilla (Suomi) sekä yleisimmillä luottokorteilla.

Toimituskulut ja toimitusehdot

Tuotteet pyritään toimittamaan 7-10 arkipäivän kuluessa tilaamisesta. Tuotteet postitetaan suoraan tehtaalta. Paketit lähetetään teitä lähimpänä olevaan postiin. Toimituskulut on kiinteä: 7.90€ / paketti.

Toimitukset ulkomaille

EU:n sisällä ei peritä erillistä tullimaksua. Toimituskulut on kiinteä: 10,00 € / paketti.

Yleisiä ehtoja

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaalla on aina 14 päivää aikaa päättää, onko tuote hänelle sopiva. Asiakas voi vaihtaa saman tuotteen toiseen väriin tai kokoon. Tuotteiden vaihdot käsitellään normaalisti 2 päivän kuluessa saapumisesta. Mikäli palautat osan ostetuista tuotteista lähetämme sähköpostitse tietoa palautuksen määrästä. Asiakkaan on hyvä seurata sähköpostiaan. Mikäli palautettu tuote on asiakkaan aiheuttamasta syystä jälleenmyyntikelvoton, veloitetaan myyntihinnasta vähintään 25 % vahingonkorvaus.

Kulutttaja voi palauttaa tuotteen jos ei ole siihen tyytyväinen. Hyvitys maksetaan n. 10 päivän sisällä palautuksesta. Asiakkaan on ilmoitettava IBAN-muotoinen tilinumero palautuksen yhteydessä.

Asiakas voi palauttaa tuotteen ilman lisäkuluja käyttämällä Itellan asiakaspalautusta (suomessa). Voit tulostaa palautuslomakkeen tästä linkistä (ITELLA PALAUTUSLOMAKE). Kaikki palautukset on tehtävä yhdellä palautuksella. Mikäli palautatte useampia eriä samasta tilauksesta, veloitamme seuraavista postikulut. Tuotteen voi palauttaa tuotteen ulkomailta. Tässä tapauksessa asiakas vastaa itse palau- tuksesta koituvista kuluista. Jos asiakaspalautus jää alle 15 euron, veloitetaan palautuksen yhteydessä 6 euron käsittelykulu.

HUOM! Sukat ja alusvaatteet ovat hygieniatuotteita. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta

Palautusosoite:

Asiakaspalautustunnus postille: 536298 Toysox Oy Ltd Nahkahousuntie 5 00210 Helsinki