Yksityisyyden suoja

Tietosuoja

Eaglestorm huolehtii tietosuojasi turvaamisesta palveluitamme käyttäessäsi. Noudatamme verkkoliiketoiminnassamme Suomen kuluttajalainsäädäntöä sekä kuluttajaviraston julkaisemia verkkokauppaohjeita. Mikäli kuitenkin havaitset puutteita toiminnassamme, otamme palautteesi kiitollisena vastaan.

Asiakkaalta kerätään ainoastaan kirjautumisen yhteydessä henkilötietoja, ei kuitenkaan henkilötunnusta.Tietoja voidaan käyttää tilaamiasi tavaroita toimitettaessa, toimituksen tilasta ilmoittamiseen tekstiviestillä ja lähetettäessä tarjouksia markkinointitarkoituksessa. Sivujen selailu ei rekisteröi henkilötietoja, ja Eaglestorm-verkkokaupassa voi näin ollen vierailla täysin anonyymisti.

Asiakkaittemme ja rekisteröityjen käyttäjien henkilötiedot säilytämme ehdottoman luottamuksellisesti. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Turvataksemme asiakkaiden selailun ja tilauksien tiedot käytämme SSL-suojausta läpi verkkosivustomme. Lisää tietoja SSL-suojauksesta alla:

SSL-suojaus ja SSL-sertifikaatti

www.eaglestorm.fi -verkkosivusto on SSL-suojattu 256-bitin salauksella. SSL-protokollan avulla käyttäjän ja sivuston välinen liikenne on salattua virtuaalisesti murtumattomalla suojalla. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi asioida sivuillamme ja tehdä ostoksia turvallisesti. SSL-sertifikaatti takaa myös verkkosivuston aitouden, turvallisuuden ja luotettavuuden; SSL-sivut tuntee siitä, että internet-osoitteen alku on https://

SSL (Secure Socket Layer) -sertifikaatteja tarvitaan mm. verkkokauppojen internet- maksuliiken- teen turvaamiseksi. Palvelussa asiakas ja tämän maksutiedot salataan, jolloin ulkopuoliset tahot eivät voi lukea niitä verkko-oston yhteydessä. Olemme laajentaneet turvallisuutta kattamaan, ei ainoastaan maksuliikennettä, ostoskoria ja kassaa, vaan koko verkkosivustoa.

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissa on virheitä tai puutteita tai jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista.