Maksuohjeet

Maksuohjeet Maksupalvelun tarjoaja ja maksutavat

Eaglestorm.fi -verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroissa sisältäen arvonlisäverot. Verkkokauppa käyttää Checkout-maksupalvelua, joka on kuluttajille luotettava ja turvallinen ratkaisu. Asiakas voi turvallisesti suorittaa maksut: kaikki tieto lähtee SSL-suojattuna (Secure Sockets Layer). Tämä tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, ulkopuoliset eivät pääse lukemaan korttisi tietoja.

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja LähiTapiola Pankki. Tämän lisäksi hyväksymme Nets Oy (Nykyinen luottokunta) tarjoamat kansainväliset luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro.

SSL-suojaus ja SSL-sertifikaatti

www.eaglestorm.fi verkkosivusto on SSL-suojattu 256-bitin salauksella. SSL-protokollan avulla käyttäjän ja sivuston välinen liikenne on salattua virtuaalisesti murtumattomalla suojalla. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi asioida sivuillamme ja tehdä ostoksia turvallisesti. SSL-sertifikaatti takaa myös verkkosivuston aitouden, turvallisuuden ja luotettavuuden; SSL-sivut tuntee siitä, että Internet-osoitteen alku on https://

SSL (Secure Socket Layer) -sertifikaatteja tarvitaan mm. verkkokauppojen internet- maksuliikenteen turvaamiseksi. Palvelussa asiakas ja tämän maksutiedot salataan, jolloin ulkopuoliset tahot eivät voi lukea niitä verkko-oston yhteydessä. Olemme laajentaneet turvallisuutta kattamaan, ei ainoastaan maksuliikennettä, ostoskoria ja kassaa, vaan koko verkkosivustoa.

www.checkout.fi