Toimitusehdot ja palautukset

Toimitusehdot ja palautukset Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan. Mikäli palautettu tuote on asiakkaan aiheuttamasta syystä jälleenmyyntikelvoton, veloitetaan myyntihinnasta vähintään 25 % vahingonkorvaus.

Asiakas voi palauttaa tuotteen, jos ei ole siihen tyytyväinen. Hyvitys maksetaan n. 10 päivän sisällä palautuksesta. Kuluttaja voi vaihtaa saman tuotteen toiseen väriin tai kokoon. Tuotteiden vaihdot käsitellään normaalisti 2 päivän kuluessa saapumisesta. Mikäli palautat osan ostetuista tuotteista, lähetämme sähköpostitse tietoa palautuksen määrästä. Asiakkaan on hyvä seurata sähköpostiaan.

Asiakkaan on ilmoitettava IBAN-muotoinen tilinumero palautuksen yhteydessä. Asiakas voi palauttaa tuotteen ilman lisäkuluja käyttämällä Itellan asiakaspalautusta. Kaikki palautukset on tehtävä yhdellä palautuksella. Mikäli palautatte useampia eriä samasta tilauksesta, veloitamme seuraavista postikulut. Jos asiakaspalautus jää alle 15 euron, veloitetaan palautuksen yhteydessä 6 euron käsittelykulut.

HUOM! Sukat ja alusvaatteet ovat hygieniatuotteita. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Palautusosoite: Asiakaspalautustunnus postille: 536298

Toysox Oy Ltd Nahkahousuntie 5 00210 Helsinki

Toimituskulut ja toimitusehdot

Toimituskulut: 10,00€ / paketti Tuote toimitetaan suoraan tehtaalta. Ostoksien lopullinen kokonaishinta sisältää tuotteen, toimituksen sekä arvonlisäveron (Alv. 24 %). EU:n sisällä ei peritä erillistä tullimaksua.

Suomen ulkopuolelle lähtevistä tuotepalautuksista veloitamme postikulut.